Performance coaching - 1:1 eller mini-hold
- kommentarer fra deltagerne 

 

Jeg gik ind på din hjemmeside og blev fuldstændig overbevist om, at det var dét jeg skulle! Dét der tiltalte mig var muligheden for at få pesonlig formidling kædet sammen med skuespiller erfaringen - "performance".

Det med at lokke fortælleglæden frem og "gøre det til en fornøjelse at være på" passede til netop det jeg gerne ville opnå.

 

Jeg har efterhånden været på adskillige kurser indenfor dette felt, men jeg har ikke rigtig fået specifikke værktøjer, som passer til mig og som jeg kunne arbejde videre med. Jeg havde brug for at finde mig selv og at få den usikkerhed væk, som jeg I den grad selv mente jeg havde.

 I forløbet havde vi samtaler blandet med dine input, mange gange I form af værktøjer, som jeg syntes var meget gode (netop fordi vi havde diskuteret og talt os frem til dem sammen).

Efter samtalerne fik jeg min egen lille "manual" med alle punkter skrevet ned I et meget overskuelig og brugbar format.

Selv om forløbet ikke var særlig langt, skete der I den relativ korte tid en masse - jeg øvede mig, brugte de ting vi havde talt om og lavede de "lektier" jeg havde for til næste gang; stille og roligt blev de ting en del af mig og min bevidsthed.

 Dette forløb var lige det, jeg havde brug for - Jeg følte mig meget usikker ved præsentationer og havde et billede af, at jeg ikke var god til det, og at det, som jeg kom for at sige, ikke var særlig spændende/vigtigt.

Det har du fået vendt helt om, og jeg har det nu sådan, at jeg glæder mig til mine præsentationer (hvilket er et helt utroligt vendepunkt I mit liv, da jeg har ret mange store og små præsentationer - og da jeg ikke syntes det var sjovt, blev det meget anstrengende og tærede på mine ressourcer og arbejdsglæde).

 Manualen er utrolig brugbar –

Det føles simpelthen som "mine guldkorn", der står I den manual. Jeg har nu fået en bevidsthed om, hvad jeg kan, samt en masse meget håndterbare teknikker, som passer rigtig godt til mig.

 Tusind tak for et kort, men fantastisk forløb!

 Dorte Klokker, Country Head, Nordic Region,  PDO Nordic
Jeg var noget spændt første gang vi mødtes, men aldrig har jeg oplevet så intense to timer med så stort et udbytte. Og det var endda noget jeg kunne bruge straks på vejen hjem. At få hevet disse resourcer frem (som du selv siger, så har man dem allerede) fremkalder en selverkendelse og giver ens selvtillid et gevaldigt skud opad.

Det var utroligt givende at blive coach’et på tomandshånd - der er hele tiden fokus på en selv, man er "på" hele tiden. Jeg følte, specielt da vi lavede opgaver, at jeg virkelig fik flyttet nogle grænser - ikke mindst grænserne for min generthed der ofte har været et problem. Jeg fik også sat ord på en masse ting jeg tidligere blot har fornemmet, og derved skabt nogle stabile rammer for hvad man kan gøre, og ikke mindst hvordan.

Det der er det facinerende ved 1:1 performance coaching’er er, at selvom man allerede har alle grundingredienserne i sig, så er den enorme erkendelse af at "du kan godt lave det godt" en meget kraftig styrkelse af ens selvtillid. Og det i sig selv er det halve arbejde - man bliver lidt høj af at finde ud af hvor lidt der skal til (efterfølgende skal der trænes - selvfølgelig).

Og skulle man få det lidt for meget på afstand er det næsten lige så givende at genlæse de udarbejdede rapporter.

 Jeg har haft MEGET stort udbytte af vores sessioner - det er nok den bedste investering jeg har foretaget i meget lang tid

Klaus Fynbo Hansen, Miljøkontrollen, Københavns Kommune