Kurser og workshops

Bliv set - hørt - forstået

Ofte har vi opgaver som formidlere, som vi eglt ikke er gearede eller uddannede til – måske mistænker vi emnet for at være for indviklet eller for tørt. Kurset her handler om at give den enkelte deltager redskaber til at 'være på' - og til at blive klar over egne styrker og muligheder. Feedback af den enkelte er et centralt element i dette kursus om avanceret, individuelt baseret formidlingsteknik for specialister og praktikere.

 

Underviserens værktøjskasse

Performance i formidling og undervisning – hvordan bruger vi os selv og glæden ved at formidle på den mest hensigtsmæssige og inspirerede måde. Praktisk anvendt teori, værktøjer, metoder og historien som naturligt element i undervisningen.

 

Ambassadør for hele stedet

Vi er til enhver tid ambassadører for vores virksomhed, institution eller firma. Vi vil gerne have stamkunder - som tager deres venner med - så hvordan skaber vi dem? Velkomst og god service er det bedste visitkort - i tæt parløb med respekt og  integritet. Det handler dette kursus om - igen med praktiske værktøjer og tips

 

Image og gennemslag - sælg dig selv og din ide

Gennemslagskraft handler i bund og grund om at fremstå tydeligt, genkendeligt og attraktivt for andre, så de har lyst til at samarbejde med én. Vi sender og modtager uafladeligt en masse signaler, og det er vigtigt at sende de signaler, der svarer til det billede, vi ønsker at skabe. Kurset handler om at arbejde praktisk og enkelt med egne styrker og blive bevidst om sit udtryk og tydelig for modtageren.

 

Møder der rykker

Vi holder dem hele tiden - møderne! Skal de være korte, klare, informative og produktive - eller hyggelige, langstrakte, improviserede og med en afslappet holdning over for resultater?

Enkle mødetekniske værktøjer og regler hjælper til at opnå det første - uden at miste det bedste af det sidste.

 

Præsentationsteknik og det ’Ikke-talte sprog’

Klassisk præsentationsteknik for den klare og koncise gruppe, der frem for alt vil have teknikker og redskaber - med den ekstra dimension, som personlig fremtræden er.

Både i  dansk og global sammenhæng er det af essentiel betydning, at alle ansatte kan fremlægge en struktureret og koncis præsentation på en interessant og personlig måde.

 

 

Communication and Presentation Techniques in English

During the last 12 years I have been training groups from international companies in the art of being heard and understood by an audience. Fitting into a corporate frame with personality and integrity to enhance the situation.

 

Personal branding

It is essential to be clear and easily identified as the person you are. In a corporate context as well as in a team it is important to be acknowledged and perceived for who we are. Appreciated for co-creating an atmosphere of creativityand productivity by being visible and present.